Info

Trenutno ni novic.

Kasaška zveza Slovenije ima novo vodstvo

Na skupščini Kasaške zveze Slovenije v Lenartu je 26 prisotnih delegatov iz vseh kasaških klubov soglasno za novega predsednika krovne kasaške organizacije izvolilo Danila Steyerja. Za podpredsednika so delegati imenovali Viktorja Dolinška in Ervina Kosija.
Uspešen vinar in poslovnež Steyer je ob izvolitvi dejal: "Funkcijo sprejemam z veliko odgovornostjo in ponosom." Izpostavil je tri pomembne segmente: tradicijo, strokovnost in ekonomski vidik.
V upravni odbor so bili imenovani še mag. Janez Slavič, Branko Kristl, Andrej Grilc, Andraž Rumpret in Helena Meglič kot predsednica strokovnega odbora.
Novemu vodstvu Kasaške zveze iskrene čestitke in mnogo modrih odločitev! 👏

ZBIR ČETRTIH MEST V TRSTU

Slovenski tekmovalci so danes, 4. maja 2021, v Trstu dosegli kopico uvrstitev na nagrajena mesta, le proti najvišjim niso posegli.
4. mesto Indi KP (Andrej Marinšek)
4. mesto Dar La Nota (Hlev Jan)
4. mesto Udar's (Ive Dovžan)
4. mesto Villa Jet (Hlev Jan)

KASAŠKA AKADEMIJA 2020

Letošnja Kasaška akademija Kasaške zveze Slovenije je potekala konec marca v sejni sobi Hale Tivoli. Aktualnim epidemiološkim razmeram prilagojena prireditev je bila tako precej drugačna, kot smo je bili vajeni v preteklih letih. Organizatorji so se tako odločili za prenos dogodka v živo preko spleta.

Odpoved kasaških dirk v Ljutomeru 5. 4. 2021

Spoštovani,

obveščamo vas, da so, na podlagi sporočila Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, ki so ga dne 28.3.2021 sposlali na Olimpijski komite Slovenije, dirke v Ljutomeru odpovedane.

Razlago spremenjenega Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov ter spremembe drugih odlokov, ki vplivajo tudi na izvajanje športnih programov, nam bodo z Olimpijskega komiteja Slovenije poslali v kratkem oz. takoj po objavi v Uradnem listu RS.

OBVESTILA

Razstava enoletnikov 2021

KRZS vabi rejce enoletnih kasačev, da prijavite svoje živali na razstavo, ki bo predvidoma 26.9.2021, na mail zdruzenje.krzs@gmail.com .

Prosim, da navedete točne podatke konja, lastnika in rejca. Če želite, da objavimo ,da je žival naprodaj, lahko tudi te podatke s ceno ali brez dodamo v bilten. Prosimo za prijavo do najkasneje 1.9.2021, da bomo lahko uredili vso potrebno dokumentacijo. Kot ponavadi bodo pokrite krvne preiskave za IAK s strani našega združenja, tako , da ob odvzemu krvi dajte veterinarju kar podatke združenja za izstavitev računa. Za rejce iz Prlekije pa počakajte na skupen odvzem kot običajno.

Info