Trenutno ni novic.

ZBIR ČETRTIH MEST V TRSTU

Slovenski tekmovalci so danes, 4. maja 2021, v Trstu dosegli kopico uvrstitev na nagrajena mesta, le proti najvišjim niso posegli.
4. mesto Indi KP (Andrej Marinšek)
4. mesto Dar La Nota (Hlev Jan)
4. mesto Udar's (Ive Dovžan)
4. mesto Villa Jet (Hlev Jan)

KASAŠKA AKADEMIJA 2020

Letošnja Kasaška akademija Kasaške zveze Slovenije je potekala konec marca v sejni sobi Hale Tivoli. Aktualnim epidemiološkim razmeram prilagojena prireditev je bila tako precej drugačna, kot smo je bili vajeni v preteklih letih. Organizatorji so se tako odločili za prenos dogodka v živo preko spleta.

Odpoved kasaških dirk v Ljutomeru 5. 4. 2021

Spoštovani,

obveščamo vas, da so, na podlagi sporočila Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, ki so ga dne 28.3.2021 sposlali na Olimpijski komite Slovenije, dirke v Ljutomeru odpovedane.

Razlago spremenjenega Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov ter spremembe drugih odlokov, ki vplivajo tudi na izvajanje športnih programov, nam bodo z Olimpijskega komiteja Slovenije poslali v kratkem oz. takoj po objavi v Uradnem listu RS.

Konjeniški klub Komenda z novim vodstvom

Na izrednem dopisnem Zboru članov Konjeniškega kluba Komenda so člani volili svoje predstavnike v organe kluba.
9. 2. 2021 je Volilna komisija ugotovila, da je kot novi predsednik in zakoniti zastopnik Konjeniškega kluba Komenda izvoljen dr. Marjan Sedej.
Dr. Marjana Sedeja kasaška srenja že pozna, saj je uspešno vodil Kasaško zvezo Slovenije oziroma takratno "Centralo" v letih med 2013 in 2016.
Člani Konjeniškega kluba Komenda upamo in si želimo tvornega sodelovanja s krovno organizacijo KZS, novemu predsedniku pa iskreno čestitamo!

Prehajanje državne meje z Italijo v času med 21. 12. 2020 in 6. 1. 2021

Ukrepi Italjanske vlade za zajezitev širjenja virusa COVID-12.

Prehajanje državnih meja:
Odlok v 8.čl. za države iz seznama C (na katerega je z vključno 10.12.2020 dalje dodana tudi Slovenija) določa, da je za vstop v Italijo za vse osebe, ki so zadnjih 14 dni bivale ali tranzitirale eno izmed držav na omenjenem seznamu: negativni test (molekularni ali angenski test, ki ni starejši od 48 ur od trenutka odvzema brisa) ali obvezna 14 dnevno samoizolacija.

OBVESTILA

Obvestilo KRZS

Obveščamo vas, da je do konca leta potrebno poravnati še članarino za leto 2020, kdor še je ni. Plačana članarina je pogoj za članstvo v KRZS, za subvencionirane ID-je, vezana je pa tudi na razpise, s katerimi pridobivamo sofinanciranja za projekte, ki jih KRZS izvaja tekom leta. Članarina znaša 20€, poravnate jo na naš TRR: SI56 1949 1501 2018 231 - namen plačila je obvezno ČLANARINA 2020.