Vloge za licence, plačilo licence in takse za konje v sezoni 2022

Spoštovani vozniki in lastniki konj,

Vse voznike, ki imajo namen dirkati v sezoni 2022 obveščamo, da bo pred prijavo potrebno plačati licenco za leto 2022 in na podlagi prejetega plačil se bo takoj izstavil račun. Prav tako je na spletni strani objavljen obrazec - Vloga za izdajo licence 2022.  Prosim, da pred rokom za prijave posredujete izpolnjeno vlogo, ki mora biti podpisana in potrjena s strani matičnega kluba. Cena letne licence , ki v letu opravijo do vključno 10 startov je 100 €. Za tiste, ki bodo opravili več kot 10 startov se lahko naknadno zaračuna razlika 30 €, saj je licenca za tiste, ki opravijo 11 startov ali več 130 €.

Vozniki, ki ne bodo imeli plačane licence se ne bodo mogli prijaviti oziroma, bodo odstranjeni iz prijav.

Enako velja za konje. Konj, ki do roka za prijave ne bo imel plačane takse za aktivne kasače za leto 2022, ne bo mogel startati v dirki in bo iz prijav izbrisan. Takoj po plačilu takse bo izstavljen račun. Cena letne takse za aktivne kasače je 65 €.