VABILO DR. MARJANU SEDEJU

Spoštovani predsednik KK Komenda, dr. Marjan Sedej,

kot predstavnika Konjeniškega kluba Komenda, enega najvidnejših in po številu aktivnih kasačev največjih članov naše kasaške družine, Vas vabim na sestanek, na katerem bi poskusila najti izhodiščne točke za izzive, pred katerimi se je znašla slovenska kasaška skupnost.

Vaš klub je letos prizadela huda naravna nesreča in tako kot iskreni kasaški prijatelji eden z drugim delimo srečo ob uspehih in jubilejih, tako si tudi v težkih časih in preizkušnjah stojimo ob strani.

Ker vi in vaši člani trenutno potrebujete še kaj več kot le besede podpore, si želim na skupnem druženju poiskati možne oblike sodelovanja, ki bodo pomagale, da komendski hipodrom čimprej znova gosti tekmovanje najboljših kasaških konj v državi.

Prav tako menim, da lahko Vi z vašimi vašimi bogatimi vodstvenimi izkušnjami veliko doprinesete pri mnogih izzivih, s katerimi se v teh časih sooča KZS, kot glava kasaške družine.

Nedavni derbi v Ljubljani je znova dokazal, da je zanimanje za naš šport med ljudmi še kako živo in da s pravim pristopom lahko nagovorimo širok krog ljudi ter tudi lokalno in državno skupnost, brez podpore katerih si razvoja kasaštva ni možno zamisliti.

Za dobro športa, ki nam je vsem tako ljub, menim, da je ključno sodelovanje. Sodelovanje, ki mora temeljiti na iskrenem prijateljstvu, skupnem cilju in trdnih zavezah.

V upanju, da mi boste pomagali pri iskanju najboljših rešitev, da bodo lahko kasaška kopita še dolgo udarjala ob pesek slovenskih kasaških stez, Vas iskreno vabim na sestanek.

Že vnaprej se veselim Vašega odziva in Vas lepo pozdravljam.

Danilo Steyer, predsednik Kasaške zveze Slovenije

Nazaj