LJUTOMER

Sodniški zbor:
Številka dirke: 1
Št. Nagradni sklad Distanca Razpis Opombe
1 1.000 € 1.600 m Avtoštart za 3-8 letne SLO kasače z zaslužkom do 1.000 € brez zmage v karieri Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD.

Barva dirke: /

Propozicije: Avtoštart za 3-8 letne SLO kasače z zaslužkom do 1.000 € brez zmage v karieri

Številka dirke: 2
Št. Nagradni sklad Distanca Razpis Opombe
2 1.000 € 1.600 m Avtoštart za 3-letne SLO kasače brez omejitve zaslužka - odprta dirka Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD.

Barva dirke: /

Propozicije: Avtoštart za 3-letne SLO kasače brez omejitve zaslužka - odprta dirka

Številka dirke: 3
Št. Nagradni sklad Distanca Razpis Opombe
3 1.000 € 2.160 m Hendikep za 4do 14-letne EU kasače z zaslužkom do 5.000 €; do 1.500 € + 0 m , do 3.000 € + 20 m, nad 3.000 € + 40 m. Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD. SLO konji, ki so od 1.1.2022 v vsaj treh štartih zaslužili manj kot 400 € se pomaknejo 20 m naprej kot padejo po osnovnem določilu. Enako velja za voznika z licenco pripravnika. Velja tudi za konje na začetni nulti distanci, ti konji potem stojijo na -20 m (2.140m ).

Barva dirke: /

Propozicije: Hendikep za 4do 14-letne EU kasače z zaslužkom do 5.000 €; do 1.500 € + 0 m , do 3.000 € + 20 m, nad 3.000 € + 40 m.
Posebne zahteve: Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD. SLO konji, ki so od 1.1.2022 v vsaj treh štartih zaslužili manj kot 400 € se pomaknejo 20 m naprej kot padejo po osnovnem določilu. Enako velja za voznika z licenco pripravnika. Velja tudi za konje na začetni nulti distanci, ti konji potem stojijo na -20 m (2.140m ).

Dolžina proge: 2.160 m

Številka dirke: 4
Št. Nagradni sklad Distanca Razpis Opombe
4 1.000 € 2.160 m Hendikep za 4-14 letne EU kasače z zaslužkom do 12.000 €; do 3.000 € + 0 m , do 8.000 € + 20 m, nad 8.000 € + 40 m. Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD. SLO konji, ki so od 1.1.2022 v vsaj treh štartih zaslužili manj kot 400 € se pomaknejo 20 m naprej kot padejo po osnovnem določilu. Enako velja za voznika z licenco pripravnika. Velja tudi za konje na začetni nulti distanci, ti konji potem stojijo na -20 m (2.140m ).

Barva dirke: /

Propozicije: Hendikep za 4-14 letne EU kasače z zaslužkom do 12.000 €; do 3.000 € + 0 m , do 8.000 € + 20 m, nad 8.000 € + 40 m.

Dolžina proge: 2.160 m

Številka dirke: 5
Št. Nagradni sklad Distanca Razpis Opombe
5 1.000 € 2.600 m Kvalifikacije za derby - Avtoštart za 4 letne SLO kasače Razvrstitev po principu večji zaslužek boljše štartno mesto.

Propozicije: Kvalifikacije za derby - Avtoštart za 4 letne SLO kasače
Posebne zahteve: Razvrstitev po principu večji zaslužek boljše štartno mesto.

Dolžina proge: 2.600 m

Številka dirke: 6
Št. Nagradni sklad Distanca Razpis Opombe
6 1.000 € 1.600 m Odprta dirka - Avtoštart za 4-14 letne INT kasače brez omejitve zaslužka Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD. SLO konji zasedejo prve štartne pozicije do zapolnitve.

Barva dirke: /

Propozicije: Odprta dirka - Avtoštart za 4-14 letne INT kasače brez omejitve zaslužka
Posebne zahteve: Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD. SLO konji zasedejo prve štartne pozicije do zapolnitve.

Številka dirke: 7
Št. Nagradni sklad Distanca Razpis Opombe
7 2.000 € 600 m NAJHITREJŠA V SULKIJU - Avtoštart za 3 do 14-letne SLO kasače - odprta dirka. Predteki in finale. Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD. Pravico nastopa imajo samo voznice, konje se razdeli v skupine z tremi udeleženci po principu konj z najmanjšim zaslužkom, konj z največjim zaslužkom, konj za najmanjšim zaslužkom in tako naprej. Nagrade se razdeli po principu (800, 400, 200, 100, 100, 100, 100, 100, 100). Posamezna voznica lahko nastopa z več konji v predtekih. Prvi trije iz vsakega predteka se uvrstijo v finale. SLO konji zasedejo prve štartne pozicije do zapolnitve. Štart se izpelje na pozicijah 2, 4 in 6.

Barva dirke: /

Propozicije: NAJHITREJŠA V SULKIJU - Avtoštart za 3 do 14-letne SLO kasače - odprta dirka. Predteki in finale.
Posebne zahteve: Prednost dveh konj organizatorja. Organizator v primeru prijave manj kot 6 konj v posamezno točko spremeni propozicije v skladu z določili PKD. Pravico nastopa imajo samo voznice, konje se razdeli v skupine z tremi udeleženci po principu konj z najmanjšim zaslužkom, konj z največjim zaslužkom, konj za najmanjšim zaslužkom in tako naprej. Nagrade se razdeli po principu (800, 400, 200, 100, 100, 100, 100, 100, 100). Posamezna voznica lahko nastopa z več konji v predtekih. Prvi trije iz vsakega predteka se uvrstijo v finale. SLO konji zasedejo prve štartne pozicije do zapolnitve. Štart se izpelje na pozicijah 2, 4 in 6.

Nagrada: 2.000 €

Dolžina proge: 600 m